Låt städfirman städa i sommar 

Äntligen är sommaren här och semestern närmar sig med stormsteg. Med ledighet och tid för varandra är det dock lätt att irritation kring vem som ska sköta städningen – flyttstäd direkt infinner sig. När vardagen rullar på i sakta mak vet alla sina förväntade roller, men när den efterlängtade ledigheten är här vill alla vara lediga. Om det sista du vill göra i sommar är att bråka om städningen är lösningen väldigt enkel. Anlita en städfirma och koncentrera dig på att spendera tid med nära och kära. 

Fördelar med städfirma 

Det finns många fördelar med att ta hjälp av proffs när det gäller städning. Du visste väl om att du faktiskt kan nyttja RUT-avdraget för hemstädning? Avdraget gäller 50 % av städfirmans arbetskostnader vilket blir en stor fördel för dig som privatperson. Du sparar dessutom en hel del tid på att låta ett städföretag ta hand om städningen i din villa, sommarstuga, hyreslägenhet eller bostadsrätt. Du behöver inte ens vara hemma när städfirman arbetar utan kan lämna din nyckel hos företaget som kan släppa in sig själva och utföra det arbete som ni har kommit överens om. En annan fördel med städfirma är att personalen är experter inom städning och vet precis hur de ska tackla ditt hem på bästa sätt. Smidighet och flexibilitet är andra ledord när det gäller beslutet att anlita en städfirma för att få hjälp med hemstädningen. Du kan nämligen få i princip vad som helst städat bara ni kommer överens om det innan och du kan välja tider som passar dig och din familj. Det viktigaste är naturligtvis att det blir riktigt rent och att du slipper göra det själv. 

 

Flyttstädning och förrådsrensning 

Du kan även anlita en städfirma när du ska flytta så att du kan vara säker på att bostaden du säljer är riktigt ren. Hade du planerat att rensa förrådet i sommar kan du självklart göra det också och du kan vända dig till städfirman för att få hjälp. Vänd dig till experter som vet hur du håller rent och organiserar dina saker på bästa sätt. 

 

Städfirman städar när du kopplar av 

Den allra största fördelen med att anlita en städfirma i sommar är förstås att du slipper stress och konflikter. Istället för att bråka om vem som ska dammsuga kan du spendera efterlängtad tid med barnen eller bara ligga i hängmattan och läsa en riktigt bra bok. Låt proffsen sköta städningen och njut av din semester. Ska du åka utomlands kan du lämna nycklarna till en släkting som släpper in städfirman som ser till att allt är skinande rent när du kommer hem.